TWELVE QUESTIONS: WHY HEALTH IS BETTER THAN GETTING HEALED

  1. What is your definition of great health?
  2. Why do we have health problems?
  3. How can I get the kind of health you’re talking about in your book so I don’t have to be healed?
  4. How can I learn to talk positive and properly like that so I can stay healthy?
  5. Why would you recommend people to read this book?
  6. What are the keys to maintain good health?
  7. You make a big deal about laughter in your book. Why is that so important?
  8. What’s the greatest disability in life?
  9. Would you say a prayer for our folks for good health.
  10. What’s the greatest miracle in the world?
  11. You spoke about the ten commandments. What are the ten country commandments?
  12. How can you purchase this book?

TWELVE ANSWERS WHY HEALTH IS BETTER THAN GETTING HEALED

Question 1: What is your definition of great health?

Answer: Great health is the state of complete physical, mental, and social well-being. It’s not just the absence of disease or infirmity.

Question 2: Why do we have health problems?

Answer: A lot has to do with how we grow up. We stop caring for our temple-our body, because there are more important things in life and we get lazy.

Here’s an analogy of a bear in a cage. It takes eight steps forward and eight steps back. The bear is sold and transferred to a larger zoo without a cage. It still takes eight steps forward and eight steps back. It’s living in a mental cage like we do especially in our teenage years. It’s like bondage.

And then we lose interest in God. Exodus 15:16 says listen to my voice, do what is right by me, keep my commandments, and I will protect you. I am the Lord who heals you.

Question 3: How can someone get the kind of health you’re talking about in your book so they don’t have to be healed?

Answer: We need a paradigm mindset. That means we have to wear spiritual glasses and see the world differently. Stop talking about our medical situations, our symptoms, our signs because their big lies. These are all facts, but not the truth. The facts can change. You have to learn to say what you want and not what you have because you can speak this into existence. Say this: I never have to go to a hospital, or to a doctor, and I never get sick.

Question 4: How can I learn to talk positive and properly to stay healthy?

Answer: Proverbs 18:21 says that death and life is in the power of the tongue. What you say is what you get. What you confesses is what you possess. Speak it into existence and you will witness it. You are only moved by what you believe which is called revelation knowledge. if you do accidentally speak the wrong word just say out loud cancel cancel.

Question 5: Why would you recommend people read this book?

Answer: There are four reasons:

  • People want to stay healthy (Include name of book).
  • Eliminate sin from your life which stands for self-inflicted nonsense
  • Release unforgiveness in your life. Here’s a great equation: 1 cross + 3 nails = 4 giveness
  • Obey the 10 Commandments

Question 6: What are the keys to maintain good health?

Answer: Good health requires appropriate nutritional food and exercise. Join a gym like the Y. Avoid fried foods, soda, caffeine, sugar (I call this rat poison), use see salt. Of course you already know about drinking, smoking, drugs, junk food, excessive eating. I believe that some things are not worth dying for. Get proper sleep, drink adequate amounts of water,
maintain proper rest, and speak only positive words because how you run your life depends on how you run your mouth.

Question 7: In your book, you stress the importance of laughter. Why is this so important?

Answer: The devil enjoys putting sickness and disease on us, but when we laugh, he knows that we are on to him and it humiliates him.

A bird lover goes to an auction and spends a lot of money on a singing bird. He says to the auctioneer, “this bird better be able to talk after all the money I spent.” “The auctioneer says to him, “Who you think has been bidding against you?”

A woman goes into the drug store and wants to see the Pharmacist. He says, “Here I am maam.”

She tells him, “I need talcum powder.”

He says, “Walk this way.”

She responds, “If I could walk this way I wouldn’t need the talcum powder.”

Question 8: What is the greatest disability in life?

Answer: The greatest disability in life Scott Scovel Hamilton says is a bad attitude. Research has revealed our negative words produce toxic emotions. Electrochemical changes occur in our neurons in our brain from what we say and in turn this spreads into the body and causes illness. Stop complaining. Smile more. Save the drama for your mama. Be funny. The next time you go into an elevator, turn around and say to the people, “I guess you’re all wondering why I invited you here today?”

Question 9: Would you say a prayer for our listeners for good health?

Answer: Father, we thank you for your precious listening audience. You created them and you desire that they live in great health. Your word says in John 14:14, ask whatever you want in my name and I will do it. Lord, remove any sickness or disease from them. Anoint them with godly health. Resolve all their challenges by increasing dramatically their finances and their prosperity, resolve their marriage conflicts, and provide them with great employment. See to it that they never have to go to a doctor, a hospital, or ever get sick. Lord, you know that partial victory doesn’t make history. Amen.

Question 10: What is the greatest miracle in the world?

Answer: The answer is the prayer of salvation. Repeat this quick prayer after me. Father, thank you for forgiving my sins. Jesus, come into my heart and make the kind of person you want me to be. Father, thank you for saving me today.

Question 11: You spoke about the 10 Commandments. What are the 10 country commandments?

Answer: These are delightful because they are simple and practical. Here they are:

  • only one God
  • no idols
  • y’all don’t cuss
  • go to Sunday meetin’
  • honor ma and pa
  • do not kill
  • adultery is forbidden(it’s a greatest form of disloyalty)
  • do not steal
  • don’t fib or gossip

Question 12: How can someone purchase this book?

Answer: Get the book from this website and read about all the benefits you will receive.